[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]اگر اخیرا گیربکس خودرو شما تاخیر یا لرزش دارد یا اینکه صداهای عجیبی از زیر خودروتان می شنوید، ممکن است به سرویس روغن یا تعمیر گیربکس اکتیون نیاز داشته باشید. الو گیربکس یک تعمیرگاه تخصصی گیربکس است که در زمینه تعمیر گیربکس سانگ یانگ اکتیون و انواع خودروهای چینی (کلیه خودروها) فعالیت می کند و سالها تجربه در این زمینه دارد.
الوگیربگس تعمیر گیربکس خودرو شما را 100 درصد تضمین می کند و برای رفاه حال شما عزیزان یدک کش نیم بها تا تعمیرگاه فراهم است. برای اطلاعات بیشتر روی شماره های زیر کلیک کنید تا همکاران ما در الوگیربکس شما را راهنمایی کنند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
یکی دیگر از خدمات مجموعه: تعمیر گیربکس اتوماتیک تیگو 5
چگونه متوجه شوم که به تعمیر گیربکس سانگ یانگ اکتیون نیاز دارم؟
گاهی اوقات ممکن است که مشکوک به خرابی گیربکس باشید اما مشکل از قسمت دیگر خودرو شما باشد. به همین منظور در ادامه به معرفی نشانه های خرابی گیربکس سانگ یانگ اکتیون میپردازیم. البته برای اطلاعات دقیق تر و راهنمایی های بیشتر در این زمینه با ما تماس بگیرید یا به تعمیرگاه ما در ستارخان – میدان توحید – نصرت غربی – نبش ستایش مراجعه کنید تا به طور دقیق کد خطای خودرو شما مشخص شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]قبل از معرفی نشانه های خرابی گیربکس اکتیون، توضیحات مختصری از گیربکس آن ارائه می کنیم تا بتوانید درک بهتری از گیربکس خودروی تان داشته باشید.
معرفی گیربکس اکتیون
خودرو سانگ یانگ اکتیون مجهز به یک گیربکس اتوماتیک 6 سرعته، دارای ۶ نسبت دندهی جلویی است (اگرچه درواقع تعداد دندههای فیزیکی داخل گیربکس بیشتر است). این گیربکس ساخت شرکت استرالیایی DSI است که کد آن BTR DSI M-78 می باشد.
برخلاف گیربکسهای دستی، گیربکسهای خودکار میتوانند براساس تجزیه و تحلیل عواملی مانند بار، سرعت و موقعیت دستگاه گیربکس، به صورت خودکار دندهها را تغییر دهند. هدف این نوع گیربکس، تغییر نسبت دور موتور و گشتاور چرخهاست. سه دنده اول به عنوان دندههای رانندگی عمل میکنند و توسط گشتاور موتور خودروی شما تقویت میشوند. دو دنده آخر به عنوان دندههای اوردرایو عمل میکنند و اغلب در حالت رانندگی در بزرگراه استفاده میشوند.
نقش این دندهها، کاهش دور موتور هنگام چرخش میله حرکت است. با ۶ نسبت دنده مربوطه، ماژول کنترل الکترونیکی (ECU) گزینههای بیشتری برای کمک به بهترین تعادل بین گشتاور موتور و مقاومت چرخ دارد. این باعث میشود که رانندگان بتوانند به راحتی عملیات مانند پارک، راهاندازی معکوس و هدایت خودرو را انجام دهند. و به دلیل اینکه این یک گیربکس خودکار است، نیازی به تغییر دنده نیست. خودروی شما این کار را برای شما انجام میدهد و تنها کافیست خودرو خود را رانندگی کنید.
نحوه کارکرد گیربکس اکتیون
گیربکس سانگ یانگ اکتیون از گشتاور موتور برای تبدیل گشتاور هیدرولیکی استفاده میکند و سپس گشتاور به شفت ورودی گیربکس منتقل میشود. سیگنال سنسور از واحد کنترل الکترونیکی در این فرآیند نقش دارد و مسیر بسته شدن و باز شدن کلاچها را متصل میکند. برای انتقال گشتاور به شفت خروجی گیربکس، دو کلاچ باید بسته شوند.
هنگامی که ماشین به جلو حرکت میکند، کلاچ دنده یا کلاچ جلو مربوط به سرعت خودرو بسته میشود. در صورتی که خودرو در حالت نیوترال (N) قرار دارد، تنها کلاچ دوم بسته میشود و کلاچ جلو باید باز شود. این موضوع باعث میشود که گشتاور نتواند به شفت خروجی گیربکس منتقل شود. هنگام حرکت عقب، کلاچهای 2 و 5 بسته میشوند.
با مقایسه با دیگر انواع گیربکسها، گیربکس 6 دنده اتوماتیک دارای مزایای بیشتری از جمله تغییر دنده سریع و صاف، صرفه جویی در سوخت، کاهش خطر افت سرعت موتور و کنترل آسان ماشین حتی در مکانهای شلوغ است.
نکات مهم در تعمیر گیربکس اکتیون
این گیربکس اتوماتیک کراساوور SsangYong Actyon علیرغم داشتن مارجین ایمنی بالا، بعد از ۱۰۰٬۰۰۰ کیلومتر به دلیل فرسودگی، ممکن است با خرابیهای جدی روبرو شود که به راحتی پیشبینی نمیشوند. این خرابیها معمولاً به دلیل مشکلات تبدیل گشتاور، باعث لرزش و فشار قابل توجهی در هنگام تغییر دنده و شروع حرکت از دنده دوم میشوند.
یکی از مشکلات متداول گیربکس اکتیون خراب شدن پمپ روغن گیربکس آن است. همچنین ساییدگی چرخ دنده ها هم در این گیربکس زیاد اتفاق می افتد و میتواند منجر به خرابیهای جدی شود تا جایی که نیاز به تعویض گیربکس میشود. واحد کنترل اتوماسیون گیربکس (ماژول کنترل گیربکس) اکتیون بسیار قابل اعتماد است، اما در صورت خرابی، این ماژولها باید تعویض شوند.
برای تعمیر گیربکس اتوماتیک BTR M78، مجموعه پیستون، بلوک ترمز و فیلتر روغن باید تعویض شوند و خود گیربکس باز و عیبیابی دقیق انجام شود. در مدل جدید این گیربکس، فیلتر فلزی-پلاستیکی با غشای فلزی دارای عمری حدود ۱۵۰٬۰۰۰ کیلومتر است و پس از آن نیاز به تعویض دارد. در غیر این صورت، پمپ با گرد و غبار مسدود شده و باعث خرابی میشود.
نقطه ضعف این گیربکس پمپ روغن آن است که اغلب هنگام ارتعاشات (ضربه های شدید)، تبدیل گشتاور و سایر قطعات صدمه میبینند. در این صورت، پمپ باید تعویض شود و تمام تسمههای گیربکس نیز باید همزمان تعویض شوند. در نسخههای اولیه این گیربکس، بلبرینگ مشکلات خاصی برای دارندگان خودرو ایجاد میکرد، اما بعداً در نسخه تقویت شده آن از متریال بهتر استفاده شد که تقریباً ساییده نمیشود و نیازی به بازسازی BTR M78 ندارد.
دلایل اصلی خرابیهای گیربکس اتوماتیک کراساوور SsangYong Actyon، شامل سبک رانندگی خشن، عملکرد نامناسب گیربکس اتوماتیک در فصل زمستان و همچنین ساییدگی فیزیکی هستند. این مشکلات بعد از ۲۵۰٬۰۰۰ کیلومتر به طور مکرر مشاهده میشوند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
نشانه های خرابی گیربکس سانگ یانگ اکتیون
اگر هر یک از نشانه های زیر را در خودروی تان مشاهد می کنید، احتمالا به تعمیر گیربکس اکتیون نیاز دارید. البته گاهی بعضی از این مشکلات با یک سرویس ساده یا تعویض روغن قابل حل هستند.
1- نشت روغن گیربکس اکتیون:
اگر هنگام رانندگی حس می کنید که ماشین شما با مشکل مواجه شده و قادر به تغییر دادن دنده به درستی نیست، بعد از پارک کردن ماشین، بررسی کنید که آیا روغن گیربکس اتوماتیک زیر ماشین نشتی دارد یا خیر. اگر سطح روغن بسیار کم باشد، ممکن است روغن آغاز به سوختن کرده باشد و به رنگ قهوهای یا سیاه باشد. (رنگ روغن گیربکس اکتیون در دمای اتاق قرمز رنگ است).
همچنین، اگر سطح روغن گیربکس کم باشد، ممکن است با مشکلاتی در تغییر دادن دنده مواجه شوید. در این صورت، بهتر است روغن را تعویض کرده و به یک تعمیرگاه گیربکس اکتیون مراجعه کنید. همچنین می توانید با ما تماس بگیرید تا برای شما خدمات سرویس فوری گیربکس را فراهم کنیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
روشن شدن چراغ موتور (چک انجین) اکتیون
“چک انجین” نشانگری است که در داشبورد خودرو نصب شده و در صورت بروز هرگونه مشکلی در سیستم خودرو، اعم از مشکلات گیربکس و …، این نشانگر به شما اعلام خطا میکند. این چراغ هشدار یکی از مهمترین نشانگرهای داشبورد خودرو است و به هیچ وجه نباید نادیده گرفته شود. اگر چراغ “چک انجین” روشن شد، ابتدا باید سطح مایع خنک کننده، روغن موتور و روغن گیربکس را بررسی کنید تا مطمئن شوید که سطوح آنها در حد مطلوب هستند.
در صورتی که سطح روغن کم بود، باید آنها را پر کنید. اما بعد از انجام این موارد اگر چراغ “چک انجین” هنوز هم روشن است، بهتر است خودرو را به یک تعمیرگاه گیربکس ببرید تا با استفاده از تجهیزات خاص، کد مشکل خودرو را تشخیص داده و آن را رفع کنند. نادیده گرفتن نشانگر “چک انجین” میتواند باعث بروز مشکلات جدی در خودرو شود که سبب بالا رفتن هزینه تعمیر گیربکس اکتیون می شود.
عدم پاسخگویی گیربکس
عدم پاسخگویی گیربکس اکتیون ممکن است به چند علت از جمله نقص در سیستم الکترونیکی گیربکس، نقص در سیستم هیدرولیکی، کمبود روغن گیربکس و یا خرابی مکانیکی باشد. اگر با این مشکل روبرو شدید، بهتر است سریع به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید تا مشکل برطرف شود و خطرات احتمالی مانند خرابی کامل گیربکس را به حداقل برسانید. همچنین، سرویس منظم گیربکس میتواند در جلوگیری از به وجود آمدن این مشکلات مؤثر باشد و هزینه تعمیر گیربکس اکتیون را کاهش دهد.
صداهای عجیب از گیربکس اکتیون
صداهای غیرعادی میتوانند نشانه مشکلاتی در خودرو باشند و بهتر است با توجه به آنها، خرابی ها را در مراحل ابتدایی تشخیص داد و رفع کرد. این صداها ممکن است به خاطر مشکلات کوچکی مانند تنظیم یک پیچ و مهرهای یا مشکلات بزرگتری مانند خرابی در سیستم انتقال قدرت خودرو باشد. به هر حال، بهتر است هر صدای غیرعادی را در خودرو به صورت جدی بگیرید و بررسی کنید. اگر در زمان مناسب برای تعمیر گیربکس سانگ یانگ اکتیون اقدام کنید، هزینه های شما بسیار کاهش خواهند یافت.
صدای خرد شدن:
این صدا بیشتر با مشکلات احتمالی در سیستم انتقال قدرت در خودرو مرتبط است. در برخی موارد، این مشکلات به خاطر عادات رانندگی اشتباه به وجود میآیند. اگر شما به طور مداوم دندهها را بااین وضعیت تغییر دهید، آسیب زیادی به گیربکس وارد می کنید. این مشکل ممکن است به خاطر خرابی در سیستم گیربکس، مبدل گشتاور و یا کمبود روغن گیربکس باشد.
صدای زنگ زدن یا وزوز:
این صدا به خاطر مشکلات مختلف در سیستم انتقال قدرت ایجاد میشود. این صدا ممکن است با سرعت بالاتر هنگام رانندگی بیشتر و محسوس شود. اگر این صدا با افزایش سرعت، بلندتر و یا با ورود به دنده عقب بیشتر محسوس شود، نشانه مشکلات سیستم انتقال قدرت خودرو است. علت اصلی این صدا ممکن است به خاطر کمبود روغن گیربکس یا شلنگ روغن / فیلتر مسدود شده باشد.
صدای تق تق (گاها شبیه برخورد سنگ):
اگر در هنگام شتاب دادن یا کاهش سرعت، صدای ناگواری را احساس میشنوید، احتمالا به خاطر کمبود روغن انتقال یا خرابی در دندهها است. در این حالات، دندهها به خوبی درگیر نمی شوند و موجب ایجاد صداهای غیر منتظره می شوند.
صدای شرشر کردن:
این صدا ممکن است بر اثر کم شدن سطح روغن گیربکس و یا گیر کردن حباب هوا در شلنگ روغن کثیف اتفاق بیافتد. این صدا یکی از نشانههایی است که به شما می گوید قبل از نیاز به تعمیر گیربکس اکتیون و خرابی بیشتر، برای سرویس آن اقدام کنید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
ایجاد صدا در دنده خلاص یا دنده عقب
اگرچه این مورد با قبلی شبیه است، اما چون مهم است به طور جداگانه آن را بررسی می کنم. صدای گیربکس اکتیون در دنده خلاص یا دنده عقب، ممکن است به دلایل مختلفی باشد که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنم:
- نوسانات در عملکرد گیربکس: گیربکس اتوماتیک شامل تعداد زیادی قطعه متحرک است که میتوانند در موقعیتهای مختلف قرار بگیرند. زمانی که گیربکس در حال تغییر دنده است، قطعات متحرک در حرکت هستند و ممکن است نوساناتی ایجاد شود که باعث ایجاد صداهای ناخوشایند شود.
- روغن گیربکس: کیفیت و میزان روغن گیربکس میتواند بر روی عملکرد آن تأثیر بگذارد. اگر روغن گیربکس کثیف باشد یا نیاز به تعویض داشته باشد، ممکن است صدای ناخوشایندی در گیربکس شنیده شود. (این مورد در دنده خلاص و دنده عقب نیز صادق است)
- سایر علل: علل دیگری مانند کم بودن فاصله بین دندهها، وجود لغزش در دندهها، کاهش پایداری گیربکس و یا وجود خرابی در قطعات گیربکس نیز میتواند به ایجاد صدایی در گیربکس منجر شود.
برای تشخیص دقیقتر دلیل صدای گیربکس، روی شماره های زیر کلیک کنید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
بوی سوختگی در اکتیون
خودرو شما نباید به هیچ وجه بوی سوختگی بدهد و بوی سوختگی نشانه خرابی در خودرو است. گاهی اوقات دلیل بوی سوختگی (شبیه لاستیک) از گیربکس است که به خاطر فرسوده شدن روغن آن می باشد. روغن گیربکس اتومات، بعد از طی مسافتی، دچار فرسایش و تغییر شیمیایی می شود و قابلیت اولیه خود را از دست می دهد. البته بوی سوختگی نشان دهنده این است که از زمان تعویض روغن گیربکس خیلی گذشته است و ممکن است به خاطر صدمات زیاد، به تعمیر گیربکس اکتیون نیاز پیدا کنید. همیشه سرویس به موقع گیربکس باعث جلوگیری از خرابی ها و هزینه های بیشتر می شود.
ماشین برای تعویض دنده مشکل دارد
این مورد هم ممکن است بر اثر سطح پایین روغن گیربکس، نوع اشتباه روغن، مسدود شدن فیلتر روغن، خراب شدن سنسورهای گیربکس یا خراب شدن شیر برقی باشد.
لیز خوردن دنده اکتیون
اگر هنگان تعویض دنده، دنده لیز می خورد، تشان دهنده این است که گیربکس دچار مشکل شده است. باز هم ممکن است بر اثر ساییدگی چرخ دنده ها یا روغن گیربکس اشتباه باشد.
کشیده شدن کلاچ
این اتفاق زمانی رخ می دهد که دیسک کلاچ و فلایویل به خوبی از هم جدا نمی شوند و این مورد باعث ایجاد صدا هنگام تعویض دنده می شود. همچنین مشکل در دنده یک و دنده عقب هم ممکن است بر اثر همین مورد باشد.
الو گیربکس، تعمیرگاه گیربکس سانگ یانگ اکتیون
سرویس و تعمیر گیربکس اکتیون در تعمیرگاه الوگیربکس شامل چندین مرحله است که در زیر به طور کلی شرح داده شده است:
- بررسی وضعیت گیربکس: در ابتدا، تعمیرکار وضعیت کلی گیربکس را بررسی می کند تا مشکلات احتمالی شناسایی شوند. این شامل بررسی سطوح روغن، فیلترها، قطعات داخلی و خارجی، و سایر قطعات گیربکس است.
- تمیز کردن گیربکس: در این مرحله، تعمیرکار گیربکس را از روغن کثیف و سایر ذرات آلاینده پاک می کند. این شامل تخلیه روغن کثیف، تعویض فیلترها، و شستشوی دقیق قطعات داخلی گیربکس است.
- تعمیر قطعات: در صورتی که قطعات گیربکس خراب شده باشند، آنها باید تعمیر یا تعویض شوند. این شامل تعمیر و تعویض قطعات داخلی گیربکس مانند دیسک های کلاچ، بلبرینگ ها، شافت ها و دنده ها است.
- تنظیمات و تعیین میزان روغن: در انتها، تعمیرکار میزان روغن مناسب را به گیربکس اضافه می کند و تنظیمات کامپیوتر خودرو را برای بهینه سازی عملکرد گیربکس به روز می کند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
هزینه تعمیر گیربکس اکتیون به چه عواملی بستگی دارد؟
هزینه تعمیر گیربکس اکتیون به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنم:
- نوع مشکل: نوع مشکلی که در گیربکس وجود دارد نیز بر هزینه تعمیر تأثیر میگذارد. مشکلات کوچکتر مانند تعویض فیلترها و روغن با هزینه کمتری همراه هستند، در حالی که مشکلات بزرگتر، مانند تعویض قطعات داخلی گیربکس، با هزینه بیشتری همراه هستند.
- قطعات: تعویض قطعات گیربکس اکتیون همیشه با هزینههای بالاتری همراه است. قطعات اصلی با کیفیت بالا معمولاً گرانتر هستند و هزینه تعمیر را افزایش میدهند.
- فرسودگی مکانیکی زیاد: گاهی اوقات صدمات وارده به گیربکس بسیار زیاد است یا اینکه عمر گیربکس پایان یافته است. در این زمان تعمیر گیربکس به صرفه نیست و باید گیربکس تعویض گردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
چه زمانی نیاز به تعویض گیربکس اکتیون دارم؟
شما زمانی نیاز به تعویض گیربکس دارید که دیگر گیربکس قبلی شما قابل تعمیر نباشد یا اینکه تعمیر آن از لحاظ اقتصادی به صرفه نباشد و با تعویض گیربکس نو با قدیمی ارزان تر تمام شود. اگرچه در این هنگام حتی با تعمیر گیربکس، ممکن است بخش دیگری شروع به خراب شدن کند، چرا که عمر مفید قطعه به پایان رسیده و دچار فرسودگی مکانیکی شده است.
به طور کلی نیاز به تعویض گیربکس اتوماتیک ممکن است در موارد زیر ایجاد شود:
- خرابیهای مکرر: اگر گیربکس شما به طور مکرر خراب شده و نیاز به تعمیر دارد، احتمالاً نیاز به تعویض آن وجود دارد.
- کارکرد طولانی: پس از مدت زمان طولانی از استفاده، قطعات داخلی گیربکس که باعث تنظیم و تنظیم دندههای آن هستند، به طور طبیعی خراب میشوند و نیاز به تعویض دارند.
- صداهای غیرمعمول: اگر گیربکس شما صداهای غیرمعمولی تولید میکند، مانند صدای زنگ زدن، صدای ترک خوردن یا صدای پاف، نشاندهنده وجود مشکلاتی در آن است و ممکن است تعمیر پاسحگوی آن نباشد و نیاز به تعویض داشته باشد.
- سرعت پایین: اگر گیربکس شما در سرعت پایین نسبت به سرعت مورد انتظار کندتر عمل میکند، نشان میدهد که گیربکس شما ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد.
- نشت روغن: اگر گیربکس روغن را نشت میدهد و تعمیر آن از لحاظ هزینه ای به صرفه نیست، ممکن است نیاز به تعویض گیربکس باشد.
به طور کلی، برای تشخیص نیاز به تعویض گیربکس اتوماتیک بهتر است با تعمیرکاران متخصص ما تماس بگیرید و با توضیح مشکلات، نظر آنها را در این مورد بپرسید.
روغن گیربکس اکتیون
نوع روغن گیربکس: FUCHS TITAN ATF3292 یا OEM (0000000430 برای 4 لیتر و 0000000400 برای 1 لیتر.)
روغن گیربکس مناسب برای خودرو اکتیون مدل ATF DSIH6 و ATF DSI6 است و کیفیت آن باید ATF 3292 باشد که در دمای اتاق قرمز رنگ است. اما در دفترچه این خودرو مدل ATF 134 برند های SHELL و FUCHS معرفی شده است که اشتباه می باشد.
اگر روی بدنه گیربکس اکتیون را بررسی کنید می بینید که کد درج شده BTR DSI M-78 روی آن می باشد که روغن مناسب این مدل باید سطح کیفیت ATF 3292 را داشته باشند. برای تایید گفته های اینجانب می توانید به این لینک مراجعه کنید تا اطلاعات دقیق این گیربکس را مشاهده کنید.

روغن گیربکس اکتیون
حجم روغن گیربکس با توربین 4.5 لیتر و بدون آن 9.5 لیتر می باشد که توسط پیچ زیر گیربکس تخلیه می گردد و باید هر 60 هزار کیلومتر یا هر 4 سال یکبار تعویض شود.
نحوه تعویض روغن گیربکس اکتیون
- تقریباً پنج دقیقه خودرو را برانید.
- ابزار اسکن عیب یاب خودرو را به کانکتور عیب یابی خودرو وصل کنید.
- در حالی که اهرم انتخاب دنده در وضعیت خنثی قرار دارد، موتور را روشن کنید و اجازه دهید تا زمانی که دمای مایع گیربکس به 50 درجه سانتیگراد برسد، در دور آرام کار کند.
- وسیله نقلیه را روی یک بالابر تایید شده بالا ببرید.
- وقتی دمای مایع گیربکس به 50 درجه سانتی گراد رسید موتور را خاموش کنید.
- یک ظرف تخلیه زیر سوراخ سطح مایع قرار دهید و دوشاخه سطح مایع انتقال را بردارید. اجازه دهید مایع انتقال از سوراخ سطح سیال به مدت 50 ثانیه تخلیه شود.
- دوشاخه سطح سیال را دوباره نصب کنید و دوشاخه را با مشخصات گشتاور صحیح سفت کنید.
- خودرو را پایین بیاورید و خودرو را در جاده تست کنید تا عملکرد خودرو و نشت مایعات را بررسی کنید.
دیاگرام و نقشه گیربکس اکتیون
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”][ultimate-faqs include_category=”اکتیون”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
برای تعویض گیربکس حتماً باید به نیروی متخصص مراجعه کنیم یا خودمون هم میتونیم تعویض انجام بدیم ؟ از لحاظ هزینه تعمیر به صرفه تر یا تعویض
تعویض گیربکس یک کار تخصصی و بهتر است به تعمیرگاه مراجعه کنید. در خصوص هزینه بستگی به میزان خرابی یا آسیب دیدگی دارد معمولاً تعمیر گیربکس در مراحل اولیه خرابی به صرفه تر از تعویض کامل آن است.