تعمیر گیربکس جک

اگر اخیرا صداهای عجیب از زیر خودروی تان می شنوید یا اینکه حس می کنید خودرو لرزش دارد، ممکن است به سرویس یا تعمیر گیربکس جک نیاز داشته باشید. الوگیربکس یک تعمیرگاه گیربکس جک است که به صورت تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس انواع خودروها فعالیت می کند. همچنین این مجموعه تعمیر گیربکس جک شما را 100 درصد تضمین می کند و برای رفاه حال عزیزان دارای یدک کش نیم بها تا تعمیرگاه می باشد. برای اطلاعات بیشتر روی شماره های زیر کلیک کنید تا همکاران ما در الوگیربکس شما را راهنمایی کنند.

خدمات تعمیر گیربکس جک

334

مشاوره رایگان تعمیر گیربکس

345r

مناسب ترین هزینه تعمیر گیربکس جک

345tg

یدک کش نیم بها تا تعمیرگاه الوگیربکس

certificate88

گارانتی 100% تعمیرات گیربکس

نشانه های خرابی گیربکس جک و علت آنها

خودرو جک دارای مدل های مختلفی در بازار ایران است که هر کدام از این نسخه ها دارای سیستم های انتقال قدرت متفاوتی هستند که در ادامه قرار است به معرفی علائم خرابی گیربکس هر کدام از این خودرو ها بپردازیم.

علائم خرابی گیربکس دستی جک

این خودروها مجهز به گیربکس دستی 5 سرعته هستند (مدل توجوی نیز همینطور) البته نسخه های اولیه S5 و KMC T8 دارای گیربکس دستی 6 سرعته هستند. راه های شناسایی خرابی گیربکس جک، در جمع آوری اطلاعات درباره خودرو است. مثلا آیا این مشکل فقط در یکی از دنده ها وجود دارد؟ آیا این مشکل در سرعت خاصی خودش را نشان می دهد؟ آیا مشکلات هنگام تعویض دنده خود را نشان می دهند؟ نشانه های خرابی گیربکس این خودرو عبارتند از:

  • صداهای عجیب از گیربکس

یکی از نشانه هایی که به شما می گوید نیاز به سرویس یا تعمیر گیربکس جک دارید صداهای عجیب از زیر خودرو است. اصلی ترین دلیل ایجاد صدا در گیربکس دستی، به خاطر کمبود روغن گیربکس است که باعث می شود چرخ دنده ها به خوبی روغن کاری نشوند و صدای وزوز یا زمزمه بدهد. اگر روغن گیربکس به اندازه کافی وجود دارد، ممکن است به خاطر وجود قطعات ریز آهن در گیربکس این صداها ایجاد شوند. این صداها ممکن است در یک دنده خاص یا در همه دنده ها شنیده شود.

دلیل صدای عجیب گیربکس دستی جک:

  1. فرسوده شدن سینکرونایزرها
  2. اگر گیربکس در دنده خلاص صدا میدهد (بیشتر صدای ضربه زدن) ممکن است به خاطر فرسودگی یا شکستگی یاتاقان ها یا شفت ورودی باشد.
  3. فرسوده شدن چرخ دنده ها.
  4. وجود براده آهن در روغن گیربکس (که بر اثر سایش چرخ دنده ها بوجود آمده است).
  5. مشکلات بلبرینگ پیلوت شفت خروجی
  6. ناهماهنگی در گیربکس

البته گاهی ممکن است دلیل صداهای عجیب از گیربکس نباشد و یک عامل خارجی سبب بروز آن شده باشد. مثلا هنگام شتاب گیری یا کاهش سرعت صدای کوبش می شنوید. قبل از تعمیر گیربکس جک این موارد باید بررسی شوند:

  • شل شدن یا شکسته شدن پایه گیربکس یا موتور
  • شکستگی یا شل شدن محور متحرک داخلی
  • وجود مشکل در کیس دیفرانسیل
  • اگر هنگام رانندگی باسرعت کم صدای تق تق می شنوید، ممکن است مشکل از اتصالات CV یا کیس دیفرانسیل باشد.

 

  •  شنیده شدن صدای برخورد سنگ یا ساییده شدن در گیربکس جک

البته ممکن است فکر کنید که این هم مانند موارد قبلی است. اما به دلیل متفاوت بودن، سعی داریم به صورت جداگانه به این مورد بپردازیم. یکی دیگر از نشانه های خرابی گیربکس جک دستی صدای ساییده شدن است که بر اثر خراشیده شدن و ساییده شدن چرخ دنده ها به یکدیگر ایجاد می شود. این مورد ممکن است بر اثر وجود مشکل در اتصالات باشد یا اینکه نیاز به تنظیم داشته باشد.

همچنین شکسته یا فرسوده شدن سینکرونایزر، دوشاخه دنده، ریل یا شفت و بلبرینگ نیز می توانند سبب بروز این صداها شوند. اگر هم فقط هنگام تعویض دنده این صداها را می شنوید، ممکن است همگام ساز مشکل داشته باشد که به خاطر بازی کردن بیش از حد در انتهای شفت خروجی می باشد. البته وجود خرابی در کلاچ هم ممکن است باعث بروز این مشکل باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

  • رفتن گیربکس جک به دنده خلاص

اگر می خواهید دنده را عوض کنید و گیربکس از دنده خارج می شود، حتما نیاز به تعمیر گیربکس جک دارید. البته این مشکل بیشتر در گیربکس های فرسوده رخ می دهد و ممکن است به تعویض گیربکس نیاز پیدا کنید. در غیر این صورت، ممکن است این مشکل به خاطر اتصال نادرست شفت یا فرسوده شدن آن باشد. این مورد هم در اثر شل شدگی یا شکستگی پایه گیربکس یا موتور رخ می دهد.

اگر اتصالات خارجی شل یا فرسوده شده باشند، یا اینکه درست تنظیم نشده باشند، ممکن است باعث شوند گیربکس جک از دنده خارج شود. در تعمیر این مورد باید به دنبال زنگ زدگی های مهم بود و اتصالات دوباره تنظیم شوند. در هر صورت این بخش اگر قابل ترمیم است، باید تعمیر شود. در غیر این صورت نیاز به تعویض آن می باشد.

یکی دیگر از دلایل این خرابی، ممکن است به خاطر ضعیف یا شکسته شدن فنر ریل شفت باشد. در یک اتصال شفت داخلی، فنر بخشی از مجموعه توپ فنری است که باعث می شود گیربکس در دنده قفل شود.

اگر توپی از از اسلات بیرون بیافتد، سبب می شود تا گیربکس از دنده خارج شود. گاهی هم ممکن است بلبرینگ پیلوت فرسوده شده باشد. این شکاف باعث می شود تا شفت ورودی بلرزد که سبب تکان خوردن شاخک های شفت و همگام سازها (سینکرونایزر) می شود. در حالت کلی فرسودگی سینکرونایزر، مجموعه دوشاخه ها و سایر قطعات داخلی سبب بروز این مشکل می شوند.

سایر علت های خرابی گیربکس جک عبارتند از:

  1. شل بودن گیربکس یا اتصال نادرست (بعد از سرویس گیربکس)
  2. خراب شدن یا نامناسب بودن بدنه کلاچ
  3. شل شدن کاور شیفتر
  4. فرسوده شدن دندانه های چرخ دنده ها
  • سخت عوض شدن دنده جک

اگر تعویض دنده برای شما سخت است، ممکن است به خاطر شل شدن اتصالات، فرسودگی کابل های شیفت و یاتاقان ها باشد. از دیگر دلایل تعویض سخت دنده جک می توان به:

  • فرسودگی قطعات داخلی (مثل شفتها، چنگالک شیفت و لولرزها )
  • پایین بودن سطح روغن گیربکس
  • و خراب شدن سینکرونایزر اشاره کرد

خرابی خودرو و مخصوصا گیربکس بسیار مبهم است و تا زمانی که کد خطا توسط دستگاه مشخص نشود، نمیتوان به صورت دقیق چیزی را علت 100 درصدی یک خرابی مشخص تعریف کرد. اما همیشه به یاد داشته باشید که سرویس و تعمیر گیربکس جک در فواصل زمانی مشخص باعث می شود تا از هزینه های شما کاسته شود. چرا که خرابی یک قطعه باعث کارکرد غیر عادی یک بخش می شود که می تواند به راحتی باعث خرابی بخش های دیگر شود و گاها هزینه های هنگفتی برای شما بوجود بیاورد.

  • گیر کردن گیربکس جک در دنده

اگر گیربکس در یک دنده گیر کرده است و نمی توانید آنرا تعویض کنید احتمال زیاد روغن مشکل دارد. این مشکل می تواند بر اثر پایین آمدن سطح روغن گیربکس بوجود بیاید. از دیگر دلایل این مشکل می توان به :

  1. بروز مشکل در اتصالات شیفتر
  2. ساییده شدن یا آسیب رسیدن به میله ها، بوش ها و بازوهای شیفتر
  3. خرابی اجزای داخلی گیربکس مثل ریل شیفت، گیره ها یا سینکرونایزر
  4. فرسوده یا شکسته شدن دندانه های چرخ دنده
  5. گیر کردن ریل شیفت
  6. تنظیم نبودن یا مشکل داشتن کلاچ

اشاره کرد. برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید تا همکاران ما در الو گیربکس شما را راهنمایی کنند.

  • علائم خرابی گیربکس اتوماتیک جک و علت آنها

سایر مدل های خودرو جک نیز دارای گیربکس اتوماتیک هستند که به تفکیک مدل جک S3 دارای گیربکس CVT، جک J5 دارای نسخه اتومات 4 سرعته معمولی و نسخه اتومات جک S5 (و مدل فیس لیفت) دارای گیربکس دوکلاچه DCT 6 سرعته هستند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  • نشانه های خرابی گیربکس جک نسخه CVT

قبل از پرداختن به این موضوع باید بگویم که وجود نشانه های مشکوک در خودرو را نمی توان به صورت مستقیم به گیربکس نسبت داد و باید با استفاده از دستگاه عیب سنج که به کامپیوتر خودرو متصل می شود این کار انجام شود. این دستگاه یک کد خطا اعلام می کند که جزئیات خرابی به طور کامل مشخص می شود. همچنین بازدید و بررسی بصری خودرو برای تعیین میزان آسیب دیدگی الزامی است.

  • لیز خوردن دنده جک، لرزش و تکان خوردن خودرو

تمامی این موارد بیشتر به خاطر تعویض دیر روغن گیربکس رخ می دهد. همانطور که میدانید روغن گیربکس وظیفه روانکاری قطعات سیستم انتقال قدرت را به عهده دارد. در اثر گذشت زمان روغن گیربکس دچار فرسودگی شده و دیگر کارایی اولیه خود را ندارد.

روغن گیربکس جک نسخه CVT است و با روغن گیربکس های اتوماتیک معمولی متفاوت است. این مدل گیربکس با تسمه کار می کند و روغن گیربکس آن دارای اصلاح کننده های اصطحکاک است که دقیقا برعکس روغن گیربکس اتومات معمولی عمل می کند و در صورت استفاده جابجا، آسیب های جدی به سیستم انتقال قدرت خودرو وارد می شود و ممکن است به تعمیر گیربکس جک نیاز پیدا کنید. جدای این موارد ممکن است خدای ناکرده بر اثر عملکرد نادرست خودرو، آسیبی به شما عزیزان وارد شود. این مورد را جدی بگیرید.

البته کمی لیز خوردن دنده در این مدل گیربکس عادی است اما اگر زیاد شود، به این معنی است که سطح روغن گیربکس پایین آمده است و تسمه ها به خوبی روغن کاری نمی شوند. البته  گاهی با ریست یا آپدیت کردن نرم افزار خودرو ممکن است این مشکل برطرف شود. این مشکلات در گیربکس های فرسوده هم رخ می دهد و در صورت وارد آمدن آسیب های فیزیکی زیاد، نیاز است تا سیستم انتقال قدرت تعویض گردد.

خراب شدن ماژول کنترل گیربکس جک

گیربکس جک دارای یک ماژول کنترل گیربکس است که اطلاعات سنسورهای گیربکس را جمع آوری می کند و کامپیوتر خودرو با توجه به وضعیت فعلی، اقدام به تغییر دنده (البته در این گیربکس قطر چرخاننده تسمه تغییر می کند) می کند. اگر این ماژول دچار مشکل شود، می توانید تغییرات سریعی در خودرو مشاهده کنید. چون مشکلات مکانیکی به مرور و کم کم خود را نشان می دهند اما مشکلات الکترونیکی فورا خود را نشان می دهند. برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

صداهای عجیب از زیر خودرو جک

یکی از نشانه های خرابی گیربکس جک، صداهای عجیب از خودرو است که شبیه به تق تق، وزوز و … است که ممکن است به خاطر خرابی یاتاقان یا روغن باشد. البته خرابی قسمت های دیگری مثل بلبرینگ ها سیستم تعلیق و … هم می تواند باعث بروز صداهای اضافی شود.

  • فرسودگی روغن گیربکس جک

گیربکس های CVT به مرور دچار رسوب مواد می شوند و آلودگی روغن گیربکس را به همراه دارند. همچنین با گذشت زمان روغن گیربکس قابلیت جذب گرمایی خود را از دست می دهد که سبب داغ کردن آن میشود. گرمای بیش از حد قاتل اصلی تمامی گیربکس ها مخصوصا گیربکس های اتوماتیک است.

  • داغ کردن گیربکس اتومات جک

داغ کردن گیربکس اتومات (CVT) موردی عادی است البته اگر به ندرت رخ دهد. مثلا در گرمای خیلی زیاد یا ترافیک سنگین (که نیاز به حرکت کم و درجا کار کردن دارد که سبب داغ کردن گیربکس CVT می شود). اما اگر ارور داغ کردن گیربکس را مدام دریافت می کنید، نشان دهنده خرابی گیربکس است. در درجه اول روغن گیربکس کهنه باعث این عامل است. عامل بعدی بکسل کردن بیش از حد توان خودرو است که باعث داغ کردن گیربکس می شود. اگر پمپ روغن گیربکس هم خراب شود، دیگر روغن به درستی به قسمت ها نمی رسد و این مشکل رخ می دهد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

  • روشن شدن چراغ موتور جک

یکی از مواردی که نشان می دهد به تعمیر گیربکس جک نیاز دارید لیز خوردن جعبه دنده است. اگر گیربکس هنگام حرکت و کار لیز بخورد نشان دهنده وجود مشکل در گیربکس است. البته کمی لغزش در گیربکس جک (مدل S3) عادی است ولی نه زیاد آن. روشن شدن چراغ موتور هم ممکن است به خاطر خرابی گیربکس باشد. خودرو جک دارای تعداد زیادی سنسور است که در صورت کارکرد غیر عادی یک بخش، به کامپیوتر اعلام خرابی می کند که سبب روشن شدن چراغ موتور می شود.

خرابی کلاچ و مبدل گشتاور (فلایویل)

کلاچ وظیفه دارد تا نیروی موتور را به آرامی با گیربکس درگیر کند. اگر در شروع حرکت، پرش، حرکت تند غیر عادی یا تاخیر مشاهده می کنید، ممکن است کلاچ دچار مشکل شده باشد که گاها با تنظیم مجدد قابل تعمیر می باشد. خرابی فلایویل هم باعث بروز مشکلاتی می شود و گاها ممکن است حتی کد خطا هم ندهد. برای اطمینان از خرابی مبدل گشتاور باید خودرو چکاپ شود.

قطعات گیربکس خودروهایی مثل جک نسبتاً کمیاب است و هزینه تعمیر آن ممکن است از هزینه تعمیر موتور نیز بیشتر باشد. با توجه به این مسئله بهتر است به یک تعمیرگاه معتبر برای تعمیر گیربکس جک مراجعه کنید تا برای پیدا کردن قطعات سرگردان نشوید.

مجموعه الو گیربکس علاوه بر تعمیر گیربکس جک، خدمات تعمیر انواع مختلف گیربکس‌ها و تعویض روغن آنها را با کمترین هزینه ارائه می‌کند و با ارائه گارانتی معتبر خیال شما را آسوده می‌کند.

تعمیرگاه گیربکس جک

همانطور که گفتیم انتخاب تعمیرگاه گیربکس جک نقش موثری در کاهش خسارت و تجربه رانندگی خوب خواهد داشت. تعمیرگاهی مناسب است که با یک تماس بتوان تمام مراحل تعمیر گیربکس جک را به جریان انداخت. اغلب خودروهای جک از نوع گیربکس اتوماتیک هستند که از نظر ساختاری پیچیده بوده و قطعات حساسی دارند. مرکز تخصصی الو گیربکس به عنوان بهترین تعمیرگاه گیربکس جک قادر است در هر زمانی که خودروی شما با مشکل مواجه شد خدمات تعمیر و سرویس را با ارائه گارانتی رسمی انجام دهد.

تعمیر گیربکس جک

مراحل تعمیر گیربکس جک

  1.     عیب یابی و تشخیص نقص گیربکس
  2.     شروع تعمیر یا تعویض قطعات گیربکس
  3.     تست و بررسی عملکرد گیربکس

تعمیرات گیربکس انواع خودروهای جک

همانطور که می‌دانید انواع مختلفی از خودروهای جک با مدل‌های مختلف در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد که ممکن است گیربکس متفاوتی داشته باشند. تنوع این خودرو  در ایران باعث شده تا خدمات تعمیر گیربکس جک در هر مورد متفاوت باشد. بنابراین برای تعمیر گیربکس جک این خودروها باید تجهیزات و متخصصان متعددی داشته باشیم. این ویژگی تنها از مرکز الو گیربکس ساخته است.

  • تعمیر گیربکس جک S5

جک S5 یکی از محبوب‌ترین خودروهای کراس اوور چینی و شناخته شده در بازار است که از کیفیت بسیار قابل قبولی برخوردار است. این خودرو مجهز به یک موتور چهار سیلندر توربوشارژ به حجم 2000 سی سی است که قابلیت تولید 174 اسب بخار قدرت را دارد. این خودرو به مصرف سوخت پایین و گیربکس بهینه خود معروف است. اما به منظور تعمیر گیربکس جک S5 گاهی لازم است از تجهیزات پیشرفته استفاده کنیم و یا کل گیربکس را پیاده کنیم. به این منظور توصیه ما مراجعه به مکانیک‌های باتجربه و تعمیرگاه‌های مدرن است.

  • تعمیر گیربکس جک JAC S3

این خودرو نیز همانند سایر مدل های این شرکت، دارای سیستم انتفال قدرت حرفه ای است. اگر شما هم مواردی نظیر: لیز خوردن، ساییدن و تکان خوردن، صدای ناله و تق تق در حین رانندگی، داغ کردن یا OVER HEATING، لیز خوردن زنجیره یا تسمه چند صفحه ای فلزی را مشاهده می کنید حتما با ما تماس بگیرید. چرا که عدم رسیدگی به این موارد می تواند خرابی های بیشتر و هزینه های مالی زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. البته گاهی اوقات تنها تعمیر گیربکس جک S3 راه حل نهایی نیست و ممکن است مشکل از قسمت دیگر خودرو شما باشد. داشتن یک برنامه چکاپ منظم می تواند از خرابی های ناخواسته و هزینه های اضافی جلوگیری کند.

جک J5 یکی دیگر از خودروهای محبوب جک است که در کلاس سدان و با پیشرانه 5/1  یا 8/1 لیتری به بازار ارائه شده است. این خودرو با دو نوع گیربکس دستی 5 سرعته و اتومات 4 سرعته به بازار عرضه شد که البته نسخه اتوماتیک با استقبال بیشتری مواجه گردید. به لطف گیربکس هماهنگ با موتور این خودروها، مصرف سوخت جک جی 5 بسیار ایده آل و رضایت بخش است. اما تعمیر گیربکس اتوماتیک جک J5 نیازمند استفاده از تجهیزات ویژه و افراد کارآمد و فنی می باشد.

جک J4 را می‌توان به عنوان یکی از خودروهای جدید و اقتصادی جک در بازار ایران معرفی کرد که از کیفیت مناسبی نیز برخوردارند. پیشرانه این خودرو با حجم 5/1 لیتر و قدرت 103 اسب بخار برای استفاده کاربران جوابگو است. همچنین این خودرو تنها با گیربکس معروف CVT اتوماتیک ارائه می‌شود که مصرف سوخت آن را به کمتر از 2/6 لیتر در هر 100 کیلومتر می‌رساند.

یکی از مشکلات گیربکس CVT این است که به رسیدگی زیادی احتیاج داشته و تعمیر گیربکس جک J4 را با پیچیدگی همراه کرده است؛ چرا که قطعات برقی متعدد و البته حساسی در این گیربکس به کار رفته که هر کدام از آنها نیازمند بررسی و تنظیم جداگانه هستند.

  • تعمیر گیربکس جک J3 توجوی (JAC J3 Tojoy)

این خودرو هم یکی از محصولات شرکت جک بوده که گیربکس مکانیکی دارد. از نشانه های خرابی گیربکس جک j3‌صدای عجیبُ تقه زدن و صدای وزوز است. البته ممکن است که گاهی ایراد از سایر قسمت هایی مثل اگزوز یا موتور باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه تعمیر گیربکس جک j3 می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

تعمیر گیربکس جک اتوماتیک

تعمیر گیربکس جک اتوماتیک ابتدا با عیب یابی دقیق و سپس فرایند خاصی انجام می‌شود که الو گیربکس به طور اختصاصی در چنین مواردی انجام می‌دهد. برخی مشکلات مربوط به گیربکس اتوماتیک جک اغلب به سختی پیدا می‌شوند؛ به همین دلیل عیب یابی گیربکس ممکن است طولانی باشد. پس از عیب یابی هزینه تعمیر گیربکس جک اتومات اعلام می‌شود که با تایید شما مراحل آن آغاز می‌گردد.

 یکی از سخت‌ترین کارهایی که برای تعمیر گیربکس جک اتوماتیک لازم است، پیاده سازی و نصب مجدد گیربکس است. تعمیرکاران باسابقه الو گیربکس با دقت و ظرافت بالا احتمال آسیب به قطعات گیربکس را به حداقل رسانده و هزینه تعمیر را کم می‌کنند.

تعمیر گیربکس جک

تعمیر گیربکس جک دستی

برخی مدل‌های خودرو جک J5 و S5 از نوع گیربکس دستی هستند که کاربری ساده‌تری دارند و راحت‌تر تعمیر می‌شوند. این گیربکس‌ها از نوع 5 سرعته هستند و ممکن است مقداری مصرف سوخت را افزایش دهند. با این وجود مراقبت و نگهداری از گیربکس دستی جک نیز حائز اهمیت است و می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های شما شود. تعمیر گیربکس جک دستی در مواردی که قطعات دچار آسیب شده باشند و به تعویض احتیاج داشته باشند، ممکن است دشوار باشد.

خرید گیربکس انواع خودروهای جک

در شرایطی ممکن است برای کارکرد صحیح خودرو لازم باشد کل گیربکس را تعویض کنیم. تعویض گیربکس اتوماتیک همواره با دشواری‌هایی همراه است که ممکن است صاحب خودرو را کلافه کند؛ از طرفی خرید گیربکس و قطعات اصلی آن ممکن است سخت باشد و از طرف دیگر یافتن گیربکس اصلی مشکل است. علاوه بر این ممکن است از قیمت اعلام شده توسط تعمیر کار مطمئن نباشید و خودتان مایل به خرید گیربکس باشید.

برای خرید گیربکس جک توصیه می‌کنیم به مراکز معتبر فروش گیربکس مراجعه کنید تا هم از قطعات با کیفیت و گارانتی دار استفاده کنید و هم بهترین هزینه را بپردازید. الو گیربکس با ارائه انواع گیربکس‌های صنعتی و خودرو، کیفیت و دوام محصولات خود را تضمین می‌کند.

همچنین برای تعویض گیربکس لازم است به تعمیرگاه گیربکس جک مراجعه کنید تا خیالتان از نظر نصب گیربکس توسط تعمیرکاران متخصص و حرفه‌ای آسوده باشد.

[ultimate-faqs include_category=”جک”]

تعمیر گیربکس جک

نکاتی برای نگهداری گیربکس جک

برای کاهش نیاز به تعمیرات گیربکس جک لازم است نکات مربوط به نگهداری آن را رعایت کنید:

  •         سعی کنید زمانی که خودرو در سرازیری قرار دارد، دنده را روی حالت خلاص یا N قرار ندهید. این کار فشار مضاعفی به گیربکس وارد می‌کند؛ بنابراین بهتر است خودرو را در دنده‌های سنگین قرار دهید.
  •         در دنده اتوماتیک جک، استفاده از ترمز دستی تنها در حالت پارک مجاز است.
  •         تعویض مرتب روغن گیربکس با طی کردن حداکثر 30000 کیلومتر مسافت باعث بهبود عملکرد و جلوگیری از تخریب گیربکس می‌شود.
  •         برای جلوگیری از خراب شدن سیستم الکترونیکی گیربکس، ترجیحاً از دزدگیر اضافه، آمپلی فایر، سیستم صوتی، چراغ اضافی و … استفاده نکنید.
  •         هر 3 ماه یکبار به منظور بررسی سلامت و عملکرد گیربکس به تعمیرگاه گیربکس جک مراجعه کنید.

عیب یابی گیربکس جک

قبل از تعمیر گیربکس جک لازم است ابتدا عیب اصلی آن را پیدا کنید و بعد برای رفع آن اقدام نمایید. از آنجایی که عیب یابی گیربکس اتوماتیک معمولاً دشوار است، این کار باید توسط متخصصان و با تجهیزات به روز انجام شود.

 برای عیب یابی گیربکس ابتدا باید میزان روغن گیربکس را چک کنید و در صورتی که متوجه کاهش سطح آن شدید، علت نشتی روغن را پیدا کنید. تا زمانی که نشتی روغن رفع نشده نمی توان اقدامی برای تعویض روغن انجام داد. همچنین باید خطاهای گیربکس مثل تقه زدن، لرزش، لغزیدن، صداهای غیر عادی مثل زوزه کشیدن، گاز هرز خوردن، تعویض بد دنده و … را جدی بگیرید و در اولین فرصت خودتان را تعمیرگاه گیربکس جک برسانید.

در نهایت باید گفت که تعمیر گیربکس جک باید به عنوان اولویت شما پذیرفته شود؛ زمانی که خرابی گیربکس هنوز توسعه پیدا نکرده است، می‌توان با کمترین هزینه گیربکس را تعمیر کرد. اما با آسیب بیشتر به قطعات گیربکس، قطعات بیشتری به تعویض یا تعمیر احتیاج پیدا می‌کنند و خسارت به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

· چه زمانی باید برای تعویض روغن گیربکس جک اقدام کنیم؟

مثل روغن موتور، باید در فواصل مسافتی مشخص برای تعویض روغن گیربکس اقدام کنید. برای اینکه از تعمیر گیربکس جک پیشگیری کنید،‌ توصیه می‌کنیم هر 25000 کیلومتر مسافت روغن گیربکس را تعویض کنید و برای سرویس‌های دوره‌ای نیز اقدام کنید.

· علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک جک چیست؟

تقه زدن گیربکس اتوماتیک معمولاً ناشی از ایراد برقی خودرو است اما مواردی مثل پارگی دسته موتور یا تنظیم نبودن فشار روغن گیربکس نیز می‌تواند باعث تقه زدن گیربکس شود.

· علت خلاص شدن گیربکس اتوماتیک جک چیست؟

عوامل مختلفی مثل تخریب توربین، معیوب شدن چرخ دنده‌های گیربکس، بریدن دنده اویل پمپ، خالی شدن گیربکس از روغن و هرز شدن پلوس ممکن است به خلاص شدن گیربکس اتوماتیک منجر شوند.

· چرا خودرو هنگام حرکت به لرزش می‌افتد؟

لرزش غیر عادی خودرو حین به حرکت افتادن ممکن است ناشی از خرابی دسته موتور یا پلوس باشد. البته اتمام عمر صفحه کلاچ‌ها نیز ممکن است به لرزش گیربکس منجر شود.

تعمیر گیربکس جک

2 دیدگاه در “تعمیر گیربکس جک

  1. مژگان گفت:

    خیلی وقت بود که دنبال مرکز تعمیر گیربکس جک می‌گشتم اینجا که رفتم خیلی راضی بودم. واقعا به مشکلات گیربکس خیلی دقیق رسیدگی می‌کنن به شما هم پیشنهاد می‌کنم حتماً از خدماتشون استفاده کنید

    1. alo-gearbox گفت:

      باعث افتخار ما هست که مجموعه مارو برای تعمیر ماشینتون انتخاب کردید و از مجموعه ما راضی هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *