تعمیر گیربکس نیسان 100% تضمینی

خدمات تعمیرگاه گیربکس نیسان

334

مشاوره رایگان تعمیر گیربکس نیسان

345r

مناسب ترین هزینه تعمیر گیربکس نیسان

345tg

یدک کش نیم بها تا تعمیرگاه الوگیربکس

certificate88

گارانتی خدمات تعمیر گیربکس نیسان

در زمینه تعمیر گیربکس نیسان باید گفت که سیستم انتقال خودرو یکی از حساس ‌ترین و مهمترین بخش‌ های یک خودرو محسوب می ‌شود. عملکرد درست اجزای بزرگ و کوچک این قسمت، باعث حرکت ماشین می ‌شود. گیربکس یکی از اجزای مهم در سیستم انتقال خودرو است که خرابی آن می ‌تواند کل سیستم را فلج نماید.

از طرفی، به علت گرما و اصطکاک زیاد، گیربکس ‌ها بیشتر از هر قطعه‌ دیگری در موتور، نیاز به تعویض و تمیر پیدا می ‌کنند. حال تصور کنید یک خودرو رده بالا از محصولات نیسان داشته باشید. مسلما در این ماشین ‌ها سیستم جعبه دنده بسیار پیشرفته بوده و با بروز کوچکترین مشکل، عملکرد کل موتور تحت تاثیر قرار می ‌گیرد.

در حقیقت، تعمیر گیربکس نیسان کاری تخصصی است که از عهده‌ تعمیرکاران بی‌ تجربه برنمی ‌آید. متاسفانه عده‌ زیادی از افراد در دام سودجویان افتاده و متحمل هزینه‌ های زیادی می ‌شوند. از این رو قصد داریم در این مقاله تعمیر گیربکس نیسان، تعمیرگاه گیربکس نیسان، مدل ‌های مختلف گیربکس نیسان و برخی سوالات مهم شما را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

تعمیر گیربکس نیسان

تعمیرگاه گیربکس نیسان

گیربکس در فارسی، جعبه دنده ترجمه شده است. چرا که این قطعه از چرخ دنده‌ های مختلفی ساخته شده و گشتاور خودرو را تشکیل می‌ دهند. گیربکس در حقیقت، نیروی تولید شده توسط موتور را به چرخ ‌ها می ‌رساند. این نیرو در تمامی موارد یکسان نبوده و باید توسط گیربکس تعیین شده و در نهایت منتقل شود.

خودروهای نیسان چند سالی است که از سیستم بسیار پیشرفته ‌ای برای جعبه دنده خود استفاده می‌ کنند. این تکنولوژی جدید، راحتی و ایمنی فوق‌العاده ‌ای را برای رانندگان و سرنشینان خودرو فراهم می ‌نماید. اما آنچه در این میان اهمیت ویژه‌ ای پیدا کرده، انتخاب تعمیرگاه گیربکس نیسان است.

سیستم ‌های پیشرفته و تکنولوژی جدید، تعمیر گیربکس نیسان را به یکی از چالش ‌برانگیزترین تعمیرات موتور تبدیل کرده است. اگر اشتباهی در تعمیر این قطعات صورت بگیرد، عملکرد کل موتور مختل شده و به اجزای دیگر نیز آسیب وارد می‌ شود.

بنابراین بهترین و مطمئن ‌ترین راه، انتخاب یک مرکز معتبر تعمیرگاه گیربکس نیسان است. البته سرویس دوره ‌ای تا حد زیادی از آسیب به جعبه دنده جلوگیری کرده و شما را از تعمیر گیربکس نیسان بی ‌نیاز می‌ نماید.

تعمیر گیربکس انواع خودروهای نیسان

نیسان یک شرکت معتبر ژاپنی و چند ملیتی است که محصولات آن برای اولین بار در سال 1980 وارد ایران شدند. پارس خودرو به عنوان نخستین شریک نیسان، تولید شاسی بلند پاترول را در داخل کشور آغاز کرد. در همان سال نیز تولید انبوه نیسان جونیور در شرکت زامیاد و سایپا استارت خورد.

نیسان جونیور (نیسان آبی)

این خودرو به عنوان اولین محصول نیسان با گیربکس دستی پا به ایران گذاشته و هنوز هم از خط تولید کنار نرفته است.

نیسان پاترول

دومین خودرو تولید شده در ایران، پاترول است. این خودرو نیز از گیربکس دستی بهره می ‌برد.

نیسان رونیز و پیکاپ

پس از خروج پاترول از خط تولید، نیسان رونیز با جعبه دنده‌ دستی در سال 1380 وارد بازار شد.

نیسان ماکسیما

یکی از لوکس ‌ترین و بهترین مونتاژهای تاریخ پارس خودرو، ماکسیما است. این خودرو گران قیمت از گیربکس اتومات بهره می ‌برد.

نیسان تیینا

این خودرو در سال 1380 با یک فرق مهم تولید شد و آن هم گیربکس اتوماتیک ضریب متغیر CVT آن بود.

نیسان قشقایی

اولین خودرو مونتاژ با نام ایرانی، نیسان قشقایی است. این خودرو نیز مانند نسل قبلی خود با گیربکس اتومات ضریب متغیر CVT روانه‌ بازار شد.

نیسان مورانو

مورانو با پیشرانه ای توانمند و عملکرد مناسب توانست به فروش خوبی در ایران دست یابد. گیربکس این خودرو نیز از نوع اتوماتیک ضریب متغیر CVT است.

نیسان جوک و ایکس تریل

جوک و ایکس تریل توسط شرکت آریا وارد شدند و از نسل جدید گیربکس‌ های ضریب متغیر CVT گروه خودروسازی رنو- نیسان بهره می‌ برند.

همان‌ طور که ملاحظه نمودید، مدل ‌های مختلفی از نیسان با گیربکس ‌های متفاوت در بازار ایران وجود دارد. سیستم و تکنولوژی مورد استفاده در این خودروها نیز مختلف بوده و گاها بسیار جدید هستند.

بنابراین برای تعمیر گیربکس نیسان، باید به تعمیرگاه‌ های با تجربه و متخصص در این امر مراجعه شود. مراکزی که گیربکس نیسان شما را به‌ خوبی شناخته و عیوب آن را به‌ راحتی تشخیص دهند.

تعمیر گیربکس اتومات نیسان

بارها در طول مقاله اشاره کردیم که تکنولوژی جعبه دنده‌ خودروهای نیسان بسیار پیشرفته است. اجازه دهید در این بخش به طور مفصل به سیستم جدید مورد استفاده در این قطعات اشاره نماییم.

گیربکس اتومات از سال 1992 به بازار ژاپن و کمپانی نیسان معرفی شد. پس از آن نیز پیشرفت‌ های قابل توجهی در زمینه‌ تکنولوژی گیربکس CTV، توسط این شرکت صورت گرفت. در سال 2018 نیز، نسل سوم خودروهای نیسان به تکنولوژی XTRONIC با فناوری Step Logic Control ـD مجهز شدند.

گیربکس ‌های اتومات به طور خودکار دنده را بالا و پایین می‌ برند. یعنی شما لازم نیست بارها در طول رانندگی کلاچ را گرفته و سپس دنده را تغییر دهید. در حقیقت، گیربکس ‌های CTV یک نرم‌ افزار رایانه ‌ای دارند که از ورودی‌ های دینامیک مانند سرعت خودرو، میزان پدال گاز و سرعت برنامه، برای تعیین دنده‌ مناسب خودرو استفاده می ‌کنند.

گیربکس‌ های اتوماتیک ضریب متغیر CTV با سایر گیربکس‌ ها تفاوتی نداشته و حتی راننده متوجه آن ‌ها نمی‌ شود. اما تکنولوژی Step Logic Control ـD ، نرمی و انعطاف ‌پذیری بیشتری را برای جعبه دنده فراهم می ‌آورد. تکنولوژی که در خودروهای نیسان وجود داشته و عمر گیربکس را افزایش می ‌دهد. همانطور که مطالعه کردید این نوع گیربکس ها سیستم پیچیده ای داشته و تعمیر گیربکس اتوماتیک نیازمند کار فنی و حرفه ای است که باید در تعمیرگاه معتیر صورت گیرذ.

انتخاب خودروهایی با گیربکس اتوماتیک، یک انتخاب هوشمندانه محسوب می‌ شود. به خصوص در کلان شهرهایی که ترافیک زیادی داشته و عمر گیربکس در آن ‌ها به شدت کاهش می‌ یابد. در کنار مزایای فراوانی که جعبه دنده‌ اتوماتیک برای خودرو و راننده‌ آن فراهم می ‌کند، معایبی نیز وجود دارد.

گیربکس‌ های اتوماتیک به شدت حساس هستند. این اجزا با توجه به عملکرد موتور نیاز بیشتری به تعمیر و تعویض پیدا می ‌کنند. اگر سرویس دوره ‌ای برای گیربکس ‌های اتوماتیک به صورت درست انجام نشود، این اجزا مکررا دچار آسیب شده و به سایر بخش‌ های موتور نیز آسیب وارد می‌ کنند.

در نتیجه برای تعمیر گیربکس نیسان از نوع اتوماتیک، حتما به تعمیرگاه‌ های مورد اطمینان مراجعه نمایید. در غیر این صورت شاهد خرابی ‌های مداوم جعبه دنده و یا حتی موتور خودرو خود نیز خواهید بود.

تعمیر گیربکس نیسان

تعمیر گیربکس دستی نیسان

نسل اول خودروهای نیسان از گیربکس دستی بهره‌مند بودند. حتی نیسان آبی زامیاد که هنوز در خط تولید قرار دارد، از این نوع جعبه دنده استفاده می ‌کند. گیربکس ‌های دستی راحتی گیربکس ‌های اتوماتیک را ندارند.

اما بحث تعمیر گیربکس نیسان در خودروهایی که جعبه دنده‌ دستی دارند، همواره داغ است. متاسفانه ترافیک شهری، رانندگی غیر اصولی و اصطکاک زیاد عمر گیربکس را به شدت کاهش می‌ دهد. در نتیجه شما مجبور خواهید شد سریع‌ تر از سایر قطعات، گیربکس دستی را تعویض یا تعمیر نمایید. در این میان بحث سرویس دوره‌ ای می ‌تواند تا حد زیادی از تعمیر گیربکس نیسان جلوگیری نماید. پس آن را جدی بگیرید.

تعمیر گیربکس نیسان


خرید گیربکس انواع خودروهای نیسان

با توجه به بازار امروز کشورمان، خرید لوازم جانبی خودرو بسیار پرهزینه است. گیربکس ‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. به خصوص که جعبه دنده سریع ‌تر از سایر قطعات خراب شده و باید تعویض شود.

شما در قدم اول باید نوع گیربکس خودرو خود را شناخته و در قدم بعدی مراکز معتبر فروش آن را شناسایی نمایید. بهتر است در این راه دقت کنید تا محتمل هزینه ‌های سنگین تعمیر گیربکس نیسان نشوید.

عیب‌یابی گیربکس نیسان

مشکلات متعددی ممکن است باعث خرابی گیربکس ماشین شود. حتی بعضی از خرابی ‌های سیستم برق یا موتور خودرو نیز در عملکرد جعبه دنده تاثیر گذاشته و آن را غیر فعال می‌کند. از طرف دیگر، سیستم گیربکس نیز خود از اجزای ریز و درشت زیادی تشکیل شده که ضعف یک مورد کل سیستم را از کار می ‌اندازد.

همان ‌طور که گفتیم گیربکس نیسان از به روز ترین تکنولوژی‌ های دنیا بهره مند است. بنابراین عیب ‌یابی این قطعات از عهده‌ هر کسی بر نمی ‌آید. تنها تعمیرگاه گیربکس نیسان می ‌تواند عیب ‌یابی این قطعات حساس را انجام داده و در نهایت مشکل را حل کند.

الوگیربکس، تعمیرگاه گیربکس انواع خودرو

سوالات متداول تعمیر گیربکس تیسان

چرا گیربکس اتوماتیک نیسان تقه می ‌زند؟

این ایراد از نقص ساعت گیربکس یا همان Valve body ناشی می ‌شود. البته تنها این مورد باعث بروز این مشکل نخواهد شد. به طور کلی موارد زیر می ‌تواند باعث تقه زدن جعبه دنده شوند.

*نقص سیستم برقی خودرو نیسان

*میزان نبودن فشار روغن گیربکس نیسان

*خرابی یا پارگی دسته موتورهای گیربکس

چرا گیربکس نیسان زوزه می‌کشد؟

صدای زوزه‌ گیربکس نیسان ناشی از فشار روغن و یا خرابی دنده‌ ها، دنده ‌های دیفرانسیل و مجموعه دنده سیاره‌ ای در این خودرو است. بهتر است قبل از آنکه این مورد به سایر بخش‌ های موتور نیز آسیب بزند، نسبت به تعمیر گیربکس نیسان خود اقدام نمایید.

چرا گیربکس نیسان گاز هرز می‌خورد؟

به طور معمول گاز هرز خوردن نشانه‌ کمبود روغن و یا نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ ‌ها است. البته فرسودگی صفحه کلاچ نیز ممکن است باعث گاز خوردن جعبه دنده شود.

در هنگام خلاص شدن گیربکس اتوماتیک نیسان چه کاری باید انجام داد؟

اگر گیربکس با مشکل جدی مواجه باشد، خودرو نیسان گیربکس را خلاص می‌ کند. در این حالت خودرو در یک دنده‌ خاص قرار گرفته و حالت اضطراری اعلام می ‌شود. با بروز چنین مواردی، شما باید به اولین تعمیرگاه گیربکس نیسان مراجعه کرده و مشکل را حل کنید.

تعمیر گیربکس نیسان